X

Код презентации скопируйте его

Ширина px

Вы можете изменить размер презентации, указав свою ширину плеера!

London Quiz

Скачать эту презентацию

Презентация на тему London Quiz

Скачать эту презентацию
Cлайд 1
London Quiz How much do you know about London? Try this quiz and find out. Ве... London Quiz How much do you know about London? Try this quiz and find out. Ведминская Анна Валериевна, Учитель английского языка, МБУ СОШ № 58, г. Тольятти.
Cлайд 2
1. Who gave London its first name? A) the Egyptians B) the Greeks C) the Romans 1. Who gave London its first name? A) the Egyptians B) the Greeks C) the Romans
Cлайд 3
2.Which river runs through London? A) the Thames B) the Severn C) the Seine 2.Which river runs through London? A) the Thames B) the Severn C) the Seine
Cлайд 4
3.Who said “When a man is tired of London, he is tired of life”? 3.Who said “When a man is tired of London, he is tired of life”?
Cлайд 5
4.Who founded the Tower of London? A) Charles I B) William I C) Henry VIII 4.Who founded the Tower of London? A) Charles I B) William I C) Henry VIII
Cлайд 6
5.How much of London did the Great Fire of London destroy in 1666? A) a quart... 5.How much of London did the Great Fire of London destroy in 1666? A) a quarter of London B) three quarters of London C) the whole city
Cлайд 7
6. Which is the oldest part of London? A) Westminster B) the City C) the West... 6. Which is the oldest part of London? A) Westminster B) the City C) the West End
Cлайд 8
7. Who designed St Paul’s Cathedral? A) Christopher Wren B) Benjamin Hall C) ... 7. Who designed St Paul’s Cathedral? A) Christopher Wren B) Benjamin Hall C) Francis Drake
Cлайд 9
8.Where are the British kings and kings crowned? a) St Paul’s Cathedral b) We... 8.Where are the British kings and kings crowned? a) St Paul’s Cathedral b) Westminster Abbey c) the House of Lords
Cлайд 10
9.Which birds, according to legend, protect the Tower of London? A) pigeons B... 9.Which birds, according to legend, protect the Tower of London? A) pigeons B) ravens C) swans
Cлайд 11
10.Which is the most famous shopping street in London? A) Oxford Street B) Do... 10.Which is the most famous shopping street in London? A) Oxford Street B) Downing Street C) Baker Street
Cлайд 12
11.What is a ‘double-decker’? A) a bus B) a lorry C) a ship 11.What is a ‘double-decker’? A) a bus B) a lorry C) a ship
Cлайд 13
12. Where can you make a speech in Hyde Park? A) Poet’s Corner B) Speaker’s C... 12. Where can you make a speech in Hyde Park? A) Poet’s Corner B) Speaker’s Corner C) Revolutionary Corner
Cлайд 14
13. What is ‘the Globe’ in London? A) the largest department store in Europe ... 13. What is ‘the Globe’ in London? A) the largest department store in Europe B) Cockney rhyming slang for ‘hope’ C) a Shakespearean theatre
Cлайд 15
Check your answers. 1. C 2. A 3. C 4. B 5. B 6. B 7. A 8. B 9. B 10. A 11. A ... Check your answers. 1. C 2. A 3. C 4. B 5. B 6. B 7. A 8. B 9. B 10. A 11. A 12. B 13. C
Cлайд 16
Список литературы журнал: Speak Out – 6|2005 http://www.infozoom.ru/2008/10/0... Список литературы журнал: Speak Out – 6|2005 http://www.infozoom.ru/2008/10/02/10-populyarnyx-dostoprimechatelnostej-londona.html http://ru.picscdn.com/domain/mediasosial.com/ http://im2-tub-ru.yandex.net/i?id=235654571-05-72 http://im7-tub-ru.yandex.net/i?id=258937865-13-72 http://im2-tub-ru.yandex.net/i?id=209415608-03-72 http://im8-tub-ru.yandex.net/i?id=79411503-31-72 http://www.travelstay.com/regions/OxfordStreetHotelList.htm http://www.london-traveltips.com/downing-street.htm http://kuroshitsujirol.ucoz.com/forum/16-50-1 http://www.velvet.by/blog/stasa/2012-01-12/simvoly-stran http://im8-tub-ru.yandex.net/i?id=429403659-40-72 http://im7-tub-ru.yandex.net/i?id=448306552-53-72 http://im7-tub-ru.yandex.net/i?id=292157573-02-72 http://im7-tub-ru.yandex.net/i?id=338848596-34-72
Скачать эту презентацию

Похожие презентаци

London and Its Museums 22.06.2014 скрыт

London and Its Museums

Animal Quiz 29.06.2014 скрыт

Animal Quiz

London - what we have here? 14.07.2014 скрыт

London - what we have here?

London: Places of interest 15.07.2014 скрыт

London: Places of interest

London Eye 15.08.2014 скрыт

London Eye

London museums 21.08.2014 скрыт

London museums

Наверх